Facaderenovering i Roskilde & Lejre

Vi har stor erfaring med facaderenovering og har udført mange opgaver i byer i området omkring Roskilde og Lejre.

Facaderenovering i tide kan ses som en investering

En facaderenovering gjort i tide kan ses som en investering langt mere end som en reel udgift. Renovation af facaden er med til at sikre dit hus sundhed og på den måde også med til at sikre værdien af din bolig, ligesom det hjælper til en højere vurdering af din boligs værdi som helhed.

Erfaring med renovering

Det kan betale sig at få arbejdet gjort i tide. Har eventuelle skader fået lov at brede sig, er de langt dyrere at udbedre. Renovering af facaden får dit hus til at fremstå smukt, og dermed er der både et økonomisk og et æstetisk incitament til at få arbejdet gjort – hellere i dag end i morgen.

Vores store erfaring inden for facaderenovering gør, at vi kan udføre arbejdet på kortest mulig tid, og det kan ses og mærkes på prisen i sidste ende.

BYGs garantiordning

Vi er omfattet af BYGs garantiordning, hvilket er en indikation på, at vi altid er villige til at tage det fulde ansvar, hvis der skulle vise sig fejl og mangler efter endt arbejde. Vi fokuserer vores arbejdsindsats på lokalområderne og har bl.a. udført facaderenovering i Lejre og Roskilde, men varetager også opgaver i resten af landet.

Skal du have ordnet din kloak? Så husk vi også udfører kloakarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Du er altid velkommen til at kontakte os og arrangere et møde, hvor vi kan give råd og vejledning om dine muligheder.

Vi kan hjælpe dig til at tage den rette beslutning i eksempelvis valg af materialer.

Lad vores murer hjælpe dig til det bedste resultat