Entreprenør i Roskilde & Lejre

Som din lokale entreprenør kan vi hjælpe dig med dit byggeri. Vi har mange års erfaring fra entreprenør opgaver i området omkring Roskilde og Lejre. Vi er det rette firma at kontakte, når du har brug for en entreprenør og vi kan hjælpe dig til den rette løsning igennem råd og vejledning.

Vores store erfaring som entreprenør gør, at vi kan inkorporere dine personlige ønsker i arbejdet uden, at budgettet løber løbsk. På den måde sikrer vi, at du får dit drømmebyggeri og -resultat til en fast aftalt og rimelig pris.

Entreprenørarbejde med stolthed

Vi sætter en ære i veludført entreprenørarbejde og tager du imod vores tilbud, kan vi hjælpe dig fra start til slut. Vi sørger for sammenhængskraft i arbejdet og vi har viljen til at tage det fulde ansvar. Vi udformer et samlet tilbud til dig igennem god kommunikation og sikrer dig, at hver del af arbejdet bliver fuldført som aftalt.

BYG garantiordning

For at skabe de bedste rammer for dig som kunde, så er vi er omfattet af BYGs garantiordning. Selvom vi kun meget sjældent har taget garantien i brug, skal den ses som en indikation på, at vi altid er klar til at tage ansvaret, hvis der skulle vise sig fejl eller mangler i din renoveringsopgave eller nybyggeri.

Kontakt din lokale entreprenør i Roskilde for tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvor vi tager et møde og præciserer dine behov og sammen lægger en plan.

Selvom det kun er selve arbejdet, du betaler for, er vi behjælpelige med råd og vejledning, også inden en eventuel kontrakt skrives under. Vi fokuserer vores opgaver som entreprenør på Lejre og Roskilde, men varetager også gerne entreprenøropgaver i resten af landet.

Læs for eksempel mere om vores mange forskellige opgaver med facaderenovering.

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os og arrangere et møde, hvor vi kan give råd og vejledning om dine muligheder.

Vi kan hjælpe dig til at tage den rette beslutning i eksempelvis valg af materialer.

Lad vores murer hjælpe dig til det bedste resultat